Test-Lélek-Elme stúdió

Test-Lélek-Elme harmóniája

Testi-Lelki "kar-ban" tartó

LÉLEKUTAZÁS SÁMÁN SZELLEMEKKEL

Varázslattal teli utazásra hívlak a hétköznapi tudatunkkal nem érzékelhető világba, ahol hatalmas energiák segítségével visszanyerheted erődet, bátorságodat, és betekintést kaphatsz a mélyebb önvalód világába, a belső erő és tudás növelése érdekében.

Ezen a csodákkal teli utazáson ráhangolódhatsz saját spirituális erődre. Felveheted a kapcsolatot a segítőiddel, felismerheted és átírhatod a mélyben lévő negatív energiákat. Változtathatsz a sorsodon, és üzeneteket kaphatsz, hogy hozzáférj a benned lévő ősi tudáshoz. Megtapasztalhatod a mindent átjáró életenergiát. A benned lévő erő gátjai feloldódnak, leteheted a hosszú idő óta cipelt terheidet, és átélheted a teljes szabadságot, a felszabadultság érzését. 

Fekvő ellazult állapotban egy olyan mágikus utazásban lesz részed, ami egyszerre hat érzelmi, lelki, spirituális és fizikai szinten, és elemi erejű változásokat indít el az életedben. Erőt, testi-lelki-szellemi tisztulást, jólétet, kitartást, harmóniát és mély tudást kaphatsz a sámán szellemek energiái által, és újra sikerben, örömben és jólétben élheted az életed. 

Az utazás végére a lelki felszabadultság ajándékát kapod, hogy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál.

Várlak szeretettel, hogy TE is megtapasztalhasd a Sámán Szellemek erőteljes és csodákkal teli
energiáit.